Jolanda Oudijk

Mijn naam is Jolanda Oudijk. Ik houd van woorden die beelden oproepen en van beelden die woorden oproepen. Mijn woorden zijn te vinden in verhalen gedichten sprookjes en songteksten. Die beelden zijn: tekeningen schilderijen of collages. De komende tijd exposeer ik met tekeningen en schilderijen.
Wil jij weten wanneer? Bezoek dan mijn website link in bio.

#schrijfster #kunstenaar #tekeningen #schilderijen #artist #expositie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: