Over mijn tekenstijl en mijn schrijfstijl

De tekeningen van mijn expositie zijn niet van tevoren bedacht. Als ik teken zet ik mijn pen op het papier, laat ik mijn fantasie de vrije loop en kijk wat er ontstaat of wat ik erin zie. Dat kan heel verrassend zijn! Het zijn ecoline/pastelkrijttekeningen en tekeningen gemaakt met zwarte pen of stift. Ik houd zowel van zachte, kleurrijke beelden als van harde, duidelijke lijnen. Dit is ook terug te vinden in mijn schrijfstijl. In veel van mijn gedichten wordt een dromerige sfeer geschetst. In mijn korte verhalen is juist de donkere, scherpe kant te zien. Beide werelden kunnen naast elkaar bestaan. Ook in tekeningen. In de expositie neem ik je mee naar de beelden van mijn onbewuste, mijn droomwereld.

_20170724_132116

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: