Mijn gedichten in de Schreef

 

 

20190304_103948

Ik ben al jaren lid van Vereniging Taalpodium Utrecht/Zeist. Elke twee maanden verschijnt het tijdschrift van Taalpodium, genaamd ‘Schreef’.  Zie ook: http://www.taalpodium.nl/. In de nieuwste editie van de Schreef staan twee gedichten van mij: het gedicht over Johan van Oldenbarnevelt en ‘Tijdsbeeld’, een ander gedicht dat met Amersfoort heeft te maken. Het is geïnspireerd op het bronzen beeld Liggende vrouw of Snelheid dat te zien is aan de Stadsring. Het beeld is gemaakt door de kunstenaar Jan van Luijn. Op de achterzijde van de Schreef staan foto’s die door Geerten van Gelder zijn gemaakt: een foto van het beeld van Johan van Oldenbarnevelt en een foto van de Liggende Vrouw.

20190304_104002)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: