2 nominaties in 1 maand

De nieuwe stadsdichter ben ik niet geworden. Dat werd Jacques de Waart. Donderdagavond 31 januari was ik een van de vijf kandidaten bij de verkiezing van de nieuwe stadsdichter. Het was een mooie ervaring om erbij te zijn.

IMG-20190202-WA0010

Eerder in januari was ik genomineerd voor Amersfoorter van 2018. Dat ben ik ook niet geworden. Maar dat geeft niet: ik ben twee keer genomineerd in 1 maand en dat is toch bijzonder en een hele eer! Wat zijn mijn plannen voor nu? Ik blijf vrolijk doorgaan met dichten, of ik nu wel of geen stadsdichter ben geworden. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: