Genomineerd voor Amersfoorter van 2018

Deze week werd ik gebeld dat ik was genomineerd. Ik dacht: ik heb helemaal niet aan een wedstrijd meegedaan, dus hoe kan ik nu genomineerd zijn? Het bleek voor de verkiezing van Amersfoorter van het jaar te gaan. Ik zit bij de tien genomineerden. Een grote verrassing! De nominatie heb ik te danken aan mijn schrijfprojecten waarbij ik  anderen enthousiast wil maken voor het schrijven. Vandaag sta ik in het AD. Nou, als je op mij wilt stemmen, ga dan naar deze link en klik op het hartje bij mijn foto: https://www.ad.nl/amersfoort/stem-voor-de-amersfoorter-van-het-jaar-2018~a7e530f1/ 

20181215_104534

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: