Het boek ‘Het landschap van 033’

Er is nog een boek verschenen waar ik aan mee heb gewerkt: Het landschap van 033′. Het zijn prachtige foto’s en gedichten over het landschap in en om Amersfoort, zowel over de stad als de natuur. De fotografen en de dichters kenden elkaars werk niet, passende combinaties zijn door de samenstellers gemaakt. Het is een mooi geheel geworden. Ik sta met een haiku en het gedicht ‘Megahertz van de natuur’ in het boek. Er is nu in de Mariënhof een expositie van de foto’s en de gedichten. Wil je meer informatie over het boek? Ga naar: https://www.033fotostad.com/het-landschap-van-033-in-beeld-en-taal/

20180917_124406

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: