Een mooie bundelpresentatie

Gisteren was de presentatie van mijn eerste verhalenbundel ‘Waar rook is’ in bibliotheek het Eemhuis. Ik heb een aantal verhalen voorgelezen en Nienke Gorter heeft mij geïnterviewd. Het was een goedbezochte presentatie met een leuke, ontspannen sfeer. Ik was blij met de positieve reacties. Bij deze wil ik iedereen bedanken die aanwezig was. Daarnaast bedank ik alle mensen die mij hebben gesteund, gestimuleerd en geholpen in het hele proces van manuscript naar publicatie.

0

20180909_194005

20180909_183452

IMG-20180909-WA0042

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Een mooie bundelpresentatie

Gisteren was de presentatie van mijn eerste verhalenbundel ‘Waar rook is’ in bibliotheek het Eemhuis. Ik heb een aantal verhalen voorgelezen en Nienke Gorter heeft mij geïnterviewd. Het was een goedbezochte presentatie met een leuke, ontspannen sfeer. Ik was blij met de positieve reacties. Bij deze wil ik iedereen bedanken die aanwezig was. Daarnaast bedank ik alle mensen die mij hebben gesteund, gestimuleerd en geholpen in het hele proces van manuscript naar publicatie.

0

20180909_183452

20180909_194005

IMG-20180909-WA0042

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: