Op 1 september op de radio

Op zaterdagochtend 1 september is er een live radiouitzending van Golfbreker Actueel. Het is in bibliotheek het Eemhuis in Amersfoort van 09.00 uur tot 13.00 uur. Verschillende schrijvers en mensen uit het boekenvak worden geïnterviewd. Ik mag ook iets vertellen over mijn verhalenbundel en de schrijfcursussen die ik geef. Het programma staat in het teken van de Week van het Schrijven. Je kunt in de bibliotheek komen luisteren of thuis naar de radio. Wil je weten wie de gasten zijn? Klik op de volgende link: https://www.bibliotheekeemland.nl/agenda/golfbreker-actueel-op-zaterdag-.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: