De cover: mat of glanzend?

De proefdruk van mijn verhalenbundel heeft een glanzende cover, maar ik dacht dat ik een matte cover mooier zou vinden. Ik heb drie recensie-exemplaren met een matte kaft aangevraagd, maar toen ik ze kreeg bleken ze toch glanzend te zijn. In overleg met de uitgeverij werd er nog een proefdruk gemaakt, maar dan met een matte kaft. Afgelopen donderdag ontving ik de envelop met mijn verhalenbundel en toen ik de cover zag dacht ik: ja, dat wordt het! Dus dat heb ik doorgegeven en de bestelling van de boeken met een matte cover verwacht ik volgende week.

P1040236

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: