De e-bundel van ‘Waar rook is’

Deze week verstuur ik mijn nieuwsbrief, Jolanda’s flessenpost weer. Daarin houd ik je op de hoogte van mijn publicaties en creatieve projecten. Mijn digitale flessenpost verschijnt ca. 1 x in de 8 weken. Als je het leuk vindt om alvast twee verhalen te lezen van mijn verhalenbundel ‘Waar rook is’ dan kun je je daarvoor aanmelden. In de eerstvolgende flessenpost kun je mijn e-bundel downloaden, als voorproefje van de bundel die in september verschijnt. Aanmelden kan via: http://eepurl.com/cVQvqz

20171128_105343

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: