De cover van mijn verhalenbundel

Op 9 september verschijnt mijn eerste verhalenbundel getiteld ‘Waar rook is’. Ik ben nu bezig met de laatste correcties en wijzigingen in de verhalen. Daarnaast werkt de uitgever aan de cover, in overleg met mij.  Het wordt in ieder geval een kaft in zwart-wit met op de voorkant een portret van een meisje. Als de cover helemaal naar mijn zin is, zal ik de afbeelding posten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: