De tentoonstelling ‘Beeld van mijn moeder’

De tentoonstelling ‘Beeld van mijn moeder’ is afgelopen zondag geopend en duurt tot en met 17 juni 2018. Het is een initiatief van Krijnie Beyen. De tentoonstelling is elke zondag te zien van 12.00 uur tot 17.00 uur en op afspraak in het Huis als Museum in Amersfoort. Zie: https://huisalsmuseum.wordpress.com/adres-en-contact/

A.s. zondag 29 april ben ik van 12.00 uur tot 17.00 aanwezig in het Huis als Museum. Ik kan je dan rondleiden langs alle mooie kunstwerken en gedichten die zijn gemaakt n.a.v. het project ‘Beeld van moeder’.  Meer informatie over het  project is te zien en te lezen op: https://beeldvanmijnmoeder.wordpress.com/

20180422_175131 (2)

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: