22 april opening expositie ‘Beeld van mijn moeder’

Samen met een aantal andere dichters en kunstenaars heb ik deelgenomen aan het project ‘Beeld van mijn moeder’ een initiatief van Krijnie Beyen. Met familieopstellingen als inspiratiebron heb ik een reeks gedichten geschreven over mijn moeder. Daarnaast heb ik ook tekeningen gemaakt. Het was bijzonder om tijdens het project een verschuiving te ervaren van het beeld dat ik van mijn moeder had.

Op 22 april om 15.00 uur is de opening van deze expositie in het Huis als Museum, Nervistraat 3 in Amersfoort. Alle gedichten en kunstwerken zijn dan te bewonderen. Ik zal die middag een gedicht voordragen en de andere dichters ook. Wil je erbij zijn? Dan ben je van harte welkom. Wil je alvast een beeld krijgen van de deelnemers en hun werk? Kijk dan op de website: https://beeldvanmijnmoeder.wordpress.com/gedichten-van-jolanda-oudijk/

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: