Een andere redacteur

Op 1 maart had ik volgens afspraak mijn manuscript naar de redacteur gestuurd. En toen kreeg ik een mailtje. Hij had twee andere grote opdrachten gekregen, waardoor hij voorlopig niet mijn korte verhalen kon redigeren. Maar ik heb een planning, dus dat kwam niet goed uit. Hij gaf wat namen van collega’s en na even zoeken heb ik een andere redacteur gevonden. Zij is nu bezig met mijn manuscript. De planning is iets verschoven. Soms lopen dingen anders dan je in gedachten had, maar dat is niet per se erg. Mijn doel heb ik nog steeds voor ogen: dit jaar wordt mijn verhalenbundel gepubliceerd. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: