Mijn verhalen zijn nu bij de redacteur

Vorige week heb ik mijn manuscript naar de redacteur gemaild. Het zijn 19 korte verhalen, met een woord van dank, aantekeningen over de verhalen. de inhoudsopgave en de flaptekst. Eind maart verwacht ik mijn manuscript terug. Met spanning wacht ik zijn feedback af!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: