Manuscript op 1 maart naar redacteur

Op 1 maart stuur ik mijn manuscript met 19 korte verhalen naar de redacteur. Ik ben alle verhalen nog eens goed aan het doornemen. De inhoudsopgave heb ik net gemaakt. De komende dagen ben ik bezig met: het woord van dank, de achterflaptekst en de aantekeningen over de verhalen (gewonnen prijzen van schrijfwedstrijden en teksten uit juryrapporten).

20180203_142451

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: