De poëziefilm ‘Multiversa Zwijgzee’

Eerder maakte Veronique Hogervorst een mooie poëziefilm bij gedichten van Gerhard te Winkel. Toen ik dat zag, dacht ik: dat wil ik ook. Ik zocht contact met Veronique en na overleg heb ik drie gedichten uit mijn dichtbundel ‘Zwijgzee’ ingesproken. Daarna maakte zij deze prachtige, intrigerende poëziefilm ‘Multiversa Zwijgzee’: https://www.youtube.com/watch?v=HCVi7wXToAE26196333_1768795846488535_233568343142051238_n (1)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: