Er komt een poëziefilm van ‘Zwijgzee’

Dichter en schrijver Gerhard te Winkel heeft eerder een poëziefilm laten maken bij zijn gedichten. Toen ik dat filmpje zag, dacht ik: dat wil ik ook graag. Ik heb contact opgenomen met de maakster van de film, Veronique Hogervorst, en heb met haar overlegd. Ik heb drie gedichten uit ‘Zwijgzee’ ingesproken en nu is zij bezig met het maken van een poëziefilm voor mij.

Dit is de film die zij maakte bij gedichten van Gerhard te Winkel:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: