Taalpodium

Al meer dan 10 jaar ben ik lid van Vereniging Taalpodium. Gisteravond werd de verzamelbundel met proza en poëzie van Taalpodium in het Schiller Theater in Utrecht gepresenteerd. Het was de vijftiende verzamelbundel. De leden mochten hun gedicht of fragment van een verhaal voordragen. Ik sta in de bundel met het gedicht ‘Hotel Apart’.
Het was om meerdere redenen een bijzondere avond. Alle leden kregen een kroniek over de geschiedenis van Taalpodium. Daarnaast werd bekend gemaakt dat oud-voorzitter en dichter Fred Penninga een officiële koninklijke onderscheiding had gekregen voor zijn verdiensten op literair gebied in Utrecht.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: