Dichtersmiddag Binnenwereld Amsterdam

Carla van Slooten maakt prachtige tekeningen (zie deze tekening) en gedichten. A.s. zaterdagmiddag 14 oktober zal zij een aantal gedichten voordragen tijdens de ‘Dichtersmiddag Binnenwereld’ in Amsterdam. Ook andere dichters zullen voorlezen uit eigen werk. Ik zal ook een paar gedichten uit mijn dichtbundel ‘Zwijgzee’ voordragen. Als je het leuk vindt om erbij te zijn, dan ben je welkom! De toegang is gratis.

22089710_1541699325876117_91911699979932023_n

Tien dichters dragen voor uit eigen werk: slamdichters Bert Schoonhoven en Jolies Heij, met Merik van der Torren en Mirjam Al, Bregje, Erna en Shakespeare karaoke. Tijdens de middag is de expositie met de dagboektekeningen van Carla van Slooten te bekijken, een ontdekking van haar binnenwereld. Carla van Slooten is aanwezig en zal ook haar gedichten voordragen. In de pauze is er live muziek door Teun Jansen Schoonhoven en Ajay. Zij spelen zelfgeschreven nummers. De presentatie is in handen van Dijckie en Lennert Ras, ook zij dragen voor uit eigen werk.

Locatie: kunstuitleen | galerie Beeldend Gesproken

Hannie Dankbaarpassage 23, 1053 RT Amsterdam

Van 13.00 uur tot 16.00 uur.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: